3 Udgivet i Vintercup

En god dag i skoven

Det blev i god dag i skoven på bjergcyklerne i dag.

Men det med at løbe op og ned af skrænter i mountainbike støvler … at smide cyklerne og springe ind over stubmarker og grøfter …. at træde som en vanvittig ud af tunge skovstier … …. det føltes sgu ikke for godt i min diskus-svage ryg.

Så jeg lod Pia tage det tunge – herunder er hun f.eks klatret op på en jernbane overskæring, for at hente en post.

Som I kan se, blev jeg pænt nede. Fotografren – det er Gert.

Vi fandt 9 af de 12 poster i dag – det er tæt på vores rekord.

Andre blogindlæg

3 Kommentarer

 • Svar
  Soltoften
  27. oktober 2007 at

  Hejsa,
  Jeg har gennem længere tid fulgt lidt med på din blog. Nyder dine indlæg omkring din store cykelinteresse og de ture, du er på.
  Jeg startede selv “stort” ud med at skulle cykle til og fra arbejde i foråret. En lille tur på 15 km hver vej. Det gik også ganske fint i starten, men jeg synes efterhånden min cykel virker “tung”. Aner ikke, om det er cyklen, den er helt galt med, eller om det bare er mig, der måske ikke kan finde det indre cykel-gen frem. Ihvert tilfælde endte det med, at jeg “gav fortabt” midtvejs og nu står cyklen og kærster med naboens puck maxi ude i cykelskuret.
  Men din blog og din store entuiasme har fået mig til at overveje, om jeg ikke skulle give den endnu en chance….
  Tak for nogle gode indlæg – og rigtig god weekend :o)

 • Svar
  Helle
  27. oktober 2007 at

  Det glæder mig rigtig meget at høre, at min blog kan inspirere nogen til at cykle.
  Giv endelig din cykel en chance mere 😀

 • Svar
  Soltoften
  27. oktober 2007 at

  *he he* – kan se, at min staveged vist holder weekend…der skulle selvfølgelig stå “entusiasme”….:o)
  Og ja, jeg tror måske, jeg skulle overveje at give den en chance mere. Måske jeg blot skal få den “justeret” lidt…eller noget ;o) Nu ser vi, hvad fremtiden bringer lige på det område. Men lyster er der, det er nok bare et spørgsmål om at glemme alle de dårlige undskyldninger og komme afsted.. *g*

 • Læg en kommentar