5 In Vi ser cykelløb

En god dag med VM i Rudersdal

Så er jeg hjemme efter en rigtig god dag ved VM i Rudersdal.

Først og fremmest en rigtig hyggelig dag i selskab med gutter og gutinder fra Baghjulet.  At følges med dem rundt langs VM ruten, er bestemt ikke kedeligt!

Selvfølgelig også en dag med noget fascinerende cykelløb – selvom selve cykelløbet jo opleves bedst hjemme foran fjernsynet. Så havde jeg heldigvis Gert som rapporter hjemmefra. Han sendte løbende sms’er i stil med: “Frank Schlek med i styrt”, “Thor gruppen taber tid” og “Lars Bak prøver”.

Alle de mennesker! 250.000 tilskuere langs ruten (og TV2 og DR fandt det ikke værd at bringe, de viser fodbold!) – og hvor var det fantastisk at se, hvordan beboerne langs ruten, havde gjort en festdag ud af VM – alle forhaver var fulde af fest og farver.

Min mand så jeg ikke skyggen af i dag. Til gengæld fandt jeg Nikoline. Hun vogtede døren ved UCI’s Vip Lounge.

Og det gjorde hun vist godt. Mor her fik selvfølgelig ikke lov, at komme ind og således kom jeg i fornemt selskab med både Ole Ritter og Michael Rasmussen. Hvis man ikke stod på Nikolines gæsteliste, hjalp ingen kære mor.

Nu er jeg landet hjemme, efter en lang dag. Jeg er godt træt , mættet af indtryk, varm i kinderne af sensommersolen og nyder et koldt glas hvidvin, før jeg må på hovedet i seng. Hvis alt går vel, kan jeg vente min man hjem i morgen – VM i landevejscykling er nemlig slut!

Godnat 🙂

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Kirsten
  26. september 2011 at

  Det er da også mærkeligt at der ikke sendes fra sådan en verdensbegivenhed. Kan kun give dig ret i at det er meget fodbold det hele – alle mulige andre slags sport bliver nedprioriteret. Man skulle da tro at når der er meget store begivenheder så kunne vi andre få lov at følge det. Personligt ville jeg da gerne have haft noget fra Berlin marathon med 40.000 deltagere og hvor der blev sat verdensrekord- men ved da godt at det er et fåtal der er interesserede…..

 • Reply
  Helle
  26. september 2011 at

  Ja – jeg tror sgu TV2 skider i nælderne, med deres prioriteringer nogle gange. Prøv at tænk hvor mange reklamekroner der er i 250.000 tilskuere til et VM og 40.000 løbere til Berlin Marathon. Og så viser de hellere 25 piger, der spiller håndbold oppe i en sportshal i vestjylland ?!?!

 • Reply
  skoge
  26. september 2011 at

  At nægte Michael og Ole adgang synes jeg er helt OK, men sin egen mor !!!!!!!!!!!!!!!!!! så går man altså
  for højt op i sit frivillige arbejde :o))))))

 • Reply
  Merete
  27. september 2011 at

  Øhm, er jeg helt forkert på den – eller sendte TV2 ikke fra dagen? Synes da bestemt jeg så cykelløb det meste af søndagen? :-/

 • Reply
  Helle
  27. september 2011 at

  Det glæder mig at høre – alle de andre dicipliner var henlagt til kanaler, som ikke alle danskere har.

 • Læg en kommentar