0 Udgivet i Søvn

En god nats søvn

For pokker, hvor har jeg sovet godt i nat!

Jeg tror det skyldes, at jeg var ude på en god træningstur i går. For første gang i 3 måneder tog jeg nemlig ud at cykle med cykelklubben. Det blev til 53 km med en gennemsnitshastighed på 23 km/t – min hidtidige længste og hurtigste tur. De andre kunne sikkert godt have cyklet længere, men da jeg sagde, nu var det tiden for mig at vende snuden mod Middelfart, ville de alle sammen med.

Vi var 6 i gruppen i går, heriblandt 3 af vores Nordkapfolk, som lige er kommet hjem fra det 2.700 kilometer lange ridt fra Nordkap til Middelfart. Spørg mig lige, om de var i form!

Jeg cyklede i vores gruppe D jeg er heldig, hvis jeg kan hænge på her. Hold op, jeg har ingenting i benene – de er slatne og kraftesløse som kogt spaghetti.

Men hvor gør det dog godt at få sig rørt!

Faktisk har jeg haft store problemer med at sove i de forgangne måneder – i starten selvfølgelig pga. smerter – senere bare fordi jeg simpelthen aldrig var ordentlig fysisk træt. I sidste uge, da vi var i sommerhus, sov jeg f.eks. kun igennem én hel nat.

Der findes ikke noget mere enerverende, end at ligge der og glo ud i mørket time efter time, mens Kaj sover dybt som en baby, ved siden af mig.

Heldigvis ved jeg, at min søvnløshed vil forsvinde i takt med, at jeg kan motionere igen.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar