3 In Mallorca

En hård dag på kontoret

I sidste øjeblik inden afgang i morges, besluttede Kaj sig for at cykle med C-gruppen og Nikoline til Sa Calobra. Om det så var for at passe på vores datter, eller om det var fordi han havde trætte ben efter 2 dage i A-gruppen ved jeg ikke.

Men jeg var glad for det, for lige der havde jeg det sådan ca. lige som første gang jeg lod hende tage til Halbal i Erritsøe. Bare det nu går godt og hun får en god oplevelse!

MIN tur gik fint – 88 km. 1225 højdemeter – en helt igennem dejlig dag på cyklen.

17.30 ankom Nikoline og Kajs gruppe hjem til Poolbaren. Jeg var SÅ spændt på at høre, om deres tur i “Hullet”. Det første jeg hørte var, da nogen i gruppen råbte til mig; “Det er stolt far, ham Kaj!”. Så vidste jeg, at Nikoline havde haft en god – sej, pissehård – men god dag på cyklen. 113 kilometer og 2000 højdemeter!!!

Jeg vil lade billederne af min seje datter tale deres eget sprog:

 

 

 

 

 

 

 

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  skoge
  24. april 2012 at

  Jeg har efterhånden helt ondt i tommelfingerne af at holde dem op af 🙂

 • Reply
  Ib
  24. april 2012 at

  “Moffi” sidder herhjemme og fryder sig sådan lidt skidvigtigt.

 • Reply
  Helle
  24. april 2012 at

  Ja – det er simpelthen pisse godt kørt! Hun vandt den Dini Tours gule trøje igen i aften. Jeg troede ellers ikke, man kunne køre i gult to dage i træk … 🙂

 • Leave a Reply

  Read more:
  Blomster på en onsdag

  Blomster. Til mig. Og så på en onsdag :-)

  Close