3 In Spinning

En lørdag i Topform

Det næste halve år, skal pigerne og jeg prøve noget nyt. Vi har købt hvert et halvt års medlemskab i et fitness center.

For mit vedkommende, mest fordi det gymnastik hold, hvor jeg ellers ville have haft 10 års jubilæum næste år er nedlagt – men også lidt fordi, jeg har fået et godt tilbud.

I dag havde jeg den første time, hvor jeg fik lagt et program, som selvfølgelig i stort grad blev lagt så jeg fik mest muligt rygtræning ud af det.

Det var godt! Det er da det jeg skal. Jeg, der ellers altid har været mere til gymnastikforeninger end fitnesscentre, fik faktisk én til flere positive overraskelser – men også en dårlig…

Den dårlige overraskelse fik jeg i benpressen – Jeg begriber ikke, at jeg ikke har flere benkræfter, med alle de kilometer jeg cykler!? Så er der sgu da ikke noget at sige til, det gør ondt op ad bakkerne.

”Typisk jer cykelryttere”, smilede instruktøren. ”I tror I har stærke ben. Det har I ikke – I har bare udholdende ben ….”

Jeg er helt vildt tændt! Jeg glæder mig til at se, hvad jeg kan opnå med min ryg og på min cykel.  Den eneste betingelse jeg har sat mig selv er, at det her ikke må erstatte en cykeltur i guds frie natur.

Jeg havde det godt i kroppen, da jeg tog hjem. Jeg suste forbi Føtex, for at købe ind til lidt god mad i aften.

Her stod Emilie i sit funklende nye arbejdstøj, kasket og hestehale og lignede én, der aldrig havde lavet andet, end at sælge brød og kager og pizza anden lækkert.  🙂

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  FivetoSix
  30. august 2008 at

  Du er sej 😉 Og Emilie. Hun ser garanteret brand godt ud i det outfit.

 • Reply
  Jonas Cronfeld
  31. august 2008 at

  Bed din instruktør om at lære dig at squatte med en fri vægt, det er langt bedre end benpres og er en meget mere naturlig bevægelse 🙂

 • Reply
  Helle
  5. september 2008 at

  “Squatte med fri vægt..?” – ja, jeg må høre hende, hvad det er for noget.

 • Læg en kommentar