3 Udgivet i Film & Fjernsyn

“En mand kommer hjem”

Kors i fedt-øret, hvor var den kedelig den film!

Men det var da sjovt at gense koncertscenen. Der var vel blevet rundt regnet 3-4 minutters film ud af de 6 timer vi stod ret op og ned på torvet i Faaborg den aften og nat, vi var statister.

Det værste ved at gå i biografen, det er når filmen viser sig at være kedelig. Selv om man allerede 30 minutter inde i filmen kan se, at det er spild af tid, er man TVUNGEN til at blive siddende og se skidtet færdig – i modsætning til hvis man havde set filmen derhjemme i fjernsynet, hvor der jo altid er en flugtvej:

Switch off knappen  🙂

Andre blogindlæg

3 Kommentarer

 • Svar
  Moster Tulle
  14. september 2007 at

  Det har jeg prøvet EN gang mit liv. For mange år siden var manden og jeg inviteret til premiere på en dansk film. Vi var meget nyforelskede og brugte det meste af nætterne på at besegle denne fantastiske kærlighed, hvilket gjorde at vi var temmelig trætte om dagen. Så der sad vi og så en film så kedelig at vi rent faktisk begge faldt i søvn. Hvad der var mest pinligt : Os der faldt i søvn eller filmen, der var så ualmindelig dårlig vil jeg lade andre bedømme 😉
  I øvrigt dengang kunne jeg ikke finde på at udvandre, det ville jeg nok godt kunne finde på i dag….

 • Svar
  Helle
  15. september 2007 at

  Når sandheden skal frem, så udvandrede Kaj og Jeg engang halvvejs igennem “Peter von Scholten” i en Odenseansk biograf midt i 80’erne.
  Og jeg sov gennem hele “Mit Afrika” i Grand Bio (helaftensfilm). Min venner vækkede mig dog i pausen. Jeg var dejlig frisk og veludhvilet, da vi skulle hjem – så helt spildt havde tiden da ikke været.

 • Svar
  Lady
  27. september 2007 at

  Hej Helle. Helt enig. Vi sad og lavede fingerdans mod lærredet, så vi havde lidt at grine af… Spøjst – i et af klippene er selveste publikumsopvarmeren Henrik Abel med i billedet? Hvad er nu det for noget….? Fandt også nogle andre fejl… Vi skulle være blevet hjemme og været gået på kompromis med halv Vild med dans og halv Barcelona kamp…
  ;o)

 • Læg en kommentar