3 In MTB

En overdosis marengssukker

Kl. var ikke 9 endnu, da jeg drog hjemmefra i morges – på cykel og ikke udstyret med andet end postevand, mobiltelefon og gode intentioner.

Da jeg kom hjem kunne jeg se på min cykelcomputer, at jeg havde holdt hjulene kørende i 2 timer og 43 minutter – nok lige i overkanten for mig pt.

Når sandheden skal frem, så tror jeg, at marengssukkeret i den kage Henning gav ved brugsen i Egeskov reddede mine glykogendepoter på de sidste 20 kilometer. Hold op, hvor var jeg træt og forkommen!

Og så var det ovenikøbet begyndt at øsregne!

Den eneste fordel ved det var, at skidtet fra i fredags (som jeg ikke havde gidet at vaske af cyklen) blev blødt op påny og nu nemt kunne skylles af.

Jeg må hellere bruge mandagen på at hvile ordentlig ud (fysisk!), for næste uge står på 3 MTB ture, 2 almindelige spinningstimer, 1000 meter svømning – og én 3 timers marathonspinning!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  charlotte
  14. november 2010 at

  Du er simpelthed for sej Helle, jeg orkede ikke at skulle ud at køre i det møj vejr, selvom man jo har det godt bagefter . Men Tirsdag ses vi i Madsby, selvom jeg ikke formår at komme op at den skide “Hestebakke ” den gør en helt træt på forhånd.

 • Reply
  Helle
  14. november 2010 at

  Vi kan jo krydse fingre for, at ruten går NED af Hestebakken på tirsdag – vi kører nemlig ikke altid samme vej rundt.

 • Reply
  charlotte
  14. november 2010 at

  jamen så er der måske håb forude.

 • Læg en kommentar