0 In Alkohol og alkoholfri

En rar dag med gode samtaler

Når jeg er ude og ude længe, tager jeg min slynge på, fordi jeg bliver så træt i min hængede, højre skulder, af at være på “højkant” i mange timer.

Det kan være en fordel, når man ankommer som en af de første gæster til en stor fødselsdag og skal give hånd til 100 mennesker! Man slipper lidt lettere gennem give-hånd sceancen og folk “rusker” ikke så meget, men “Uhhhh, av, av, av“, siger folk. “Det ser ikke godt ud det der” og “hvad er der sket?“, spørger de andre gæster så …. og “ååhhh, hvor er jeg glad fordi du spø’r” …..  Hvor kan man dog score meget opmærksomhed, på den konto :-/

Når man så går til bords og (selvfølgelig) bliver placeret ved “cykelbordet”, så starter bordherren til højre med, ganske umotiveret, at tage min raske hånd og placere den på sin bule!!!!!

Altså – den bule han har på sit kraveben, forstås. Skægt som man pludselig får et fællesskab, med vildt fremmede mennesker. “Et brækket kraveben og fire knækkede ribben“, betror bordherren mig. “Jeg kom aldrig rigtig i gang på cyklen igen”.

Og mens den hvidvinsdampede laks indtages, går cykelsnakken i gang og man opdager, at man sidder til bords med lutter Rynkeby og Tour de Paris cyklister – og man har ligesom ikke rigtigt noget at bidrage med – jeg, der cyklede engang for 100 år siden!

Efter hovedretten blev der ikke snakket cykling, men biler. For mig er en bil en bil – men lidt sjovt er det da, når man for at vide, at den her bil har været med i den og den James Bond film og at det VIRKELIG var den her bil, Montgomery kørte i, da han ankom ved befrielsen. Også 5 af Kongehusets gamle biler, var udstillet her hvor festen blev holdt.

Under kaffen, fik jeg lejlighed til at takke den fremmede mand, der hentede og opbevarede min racercykel, da jeg måtte efterlade den på en landevej oppe i Bogense 22. maj.

Biludstillingen, hvor festen blev holdt, var iøvrigt dejlig kølig og udenfor hamrede varmen ned ….

Det gør den også nu, hvor jeg er hjemme, efter en god dag, med mange gode samtaler med rare mennesker. Man burde smutte ned til stranden og få sig en aftendukkert.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Vender blad nr. 327 …

"Da de store butiksejendomme mellem Småstrandgaten og Starvhusgatan gik op i flammer, kunne man observere voksne mænd der stod og græd af fortvivlelse over de ødelæggelser byen blev udsat for....

Close