11 In "Disco-kollapsen"

En sæbeopera …

Den 14. maj sagde min læge, at han hellere måtte indstille mig til operation af min diskusprolaps – ikke fordi han troede det kom dertil – men fordi ventelisterne er så uhyggeligt lange, at HVIS-såfremt-i-fald jeg alligevel skulle komme dertil, så var det om at komme frem i køen allerede nu.

I dag fik jeg så brev fra Odense Universitetshospital Neurokirurgisk Afdeling, som indkalder mig til forundersøgelse – og hold  nu godt fast:

TORSDAG, DEN 31. JANUAR ÅR 2008 !!!!!

Så længe kommer det her forhåbentlig ikke til at vare…! 

Og forresten, så er jeg stadigvæk ikke blevet fyret … Men til gengæld, har min arbejdsplads ikke udbetalt mig min løn her til den første!

Jeg kan næste ikke vente med at se næste afsnit af denne sæbeopera.

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  anette
  1. juni 2007 at

  Det var ellers godt nok lige noget af en venteliste!
  Håber også, at du er frisk og rask igen lang tid inden den dato 🙂

 • Reply
  MrsBaloui
  1. juni 2007 at

  Sikke en venteliste! Forhåbentlig er du vel rask til den tid.
  Og mht din arbejdsplads… Måske det er et taktisk forsøg på at udsulte dig?

 • Reply
  Cataraina
  1. juni 2007 at

  Hold da op, det er da fuldstændig vanvittigt.
  Jeg håber ikke at du når dertil, men at du er klar inden da 🙂

 • Reply
  Susan
  1. juni 2007 at

  Det var lidt at en ventetid. Er der ikke noget med at man et eller andet sted paa nettet kan se hvor der er de korteste ventetider og saa bede om at komme derhen?
  Jeg haaber du kan undgaa operation, men det var maaske vaerd at undersoege om der evt. er kortere ventetid et eller andet andet sted i Danmark, hvis nu …

 • Reply
  Moster Tulle
  1. juni 2007 at

  Det var da noget af en ventetid – der ligger ganske rigtigt ventelister tilgængelige på nettet, men jeg ved ikke rigtig hvor meget man kan regne med dem. Min svigermor skulle opereres på Riget og jeg tjekkede ventelisten – 20 uger til forundersøgelse, så det var jo en ret lang ventetid, men hun kom til i løbet af 2 uger (og det var ikke specielt akut).
  Interessant job du har….eller havde? Man kan da ikke bare glemme at udbetale løn!

 • Reply
  Helle
  2. juni 2007 at

  Jeg tror egentlig det forklarer hvorfor han søger min afløser uden at have fyret mig. Han må have GLEMT at fyre mig – fordi han har GLEMT at jeg er ansat på FUNKTIONÆRBETINGELSER … DET må være forklaringen.
  Fagforeningen ordner det for mig – jeg ooooorker ikke …

 • Reply
  Moster Tulle
  2. juni 2007 at

  Hmm – man skal vel fyre folk ligegyldig hvilke betingelser de er ansat under? Han er da godt nok et fjols…..godt du har fagforeningen til at kæmpe for dig.

 • Reply
  Helle
  2. juni 2007 at

  Ja – men han har måske ikke troet han “hang” på mig økonomisk? Derfor har han ikke taget sig sammen til at fået mig fyret?

 • Reply
  MrsBaloui
  3. juni 2007 at

  Din overflytning – var den med anciennitet? Ellers må han fyre dig med ca. 14 dages varsel indenfor de første 2½ måned, der efter gælder de sædvanlige varsler på 3 måneder.
  Men jo… Han lyder godt nok som lidt at en “klydt”, ham din chef…

 • Reply
  Irene
  3. juni 2007 at

  Undskyld Helle… men jeg kommer til at smile lidt af det tragikomiske i den sæbeoprera… troede ikke det ku blive være… og troede næsten ikke at sådanne situationer fandtes her – hos os !!! Godt din fagforening står bag dig.. 🙂

 • Reply
  Helle
  5. juni 2007 at

  Som du selv siger, Irene. Man ved aldrig hvad dagen byder, før solen ER gået ned …
  MrsBaloui – ja, han kan fyre mig med 14 dages varsel de første 3 måneder her. Også selvom jeg er syg. Sådan er det iht. funktionærloven. Så det er mærkelig, han ikke forlængst har gjort det?
  Jeg tror han har glemt mig!

 • Skriv et svar

  Read more:
  En journalist kom forbi

  Så er jeg og min cykel blevet interviewet til Danmarks Radio P1 morgen.Det 7 minutter lange lydindslag, som handler om nulstilling, som i mental nulstilling i forbindelse med cykelmotion bringes på...

  Close