3 Udgivet i Hverdagen

En speciel fødselsdagsgave

Jeg ønskede mig en helt speciel fødselsdagsgave i år og fik den, nemlig de to malerier herunder.  (Mit digitalkamera yder desværre hverken malerier eller farver retfærdighed, men I får nok fornemmelsen af en stærk eksplosion af purpur med stænk af rødt.)

Malerierne er 2 ud af en serie på 8 billeder. De er malet af en lokal kunstner. Billederne har deres egen historie, fordi de er malet under temmelig specielle omstændigheder i forbindelse med Roskilde Festivalen sidste år.

Jeg bad kunstneren om at signere billederne og det gjorde han også, men på bagsiden. Jeg tror jeg er nødt til at gå tilbage til ham, for at få ham til at signere i nederste højre hjørne på forsiden. Dér vil jeg gerne have den.

Jeg er lidt i tvivl om, hvorvidt de skal hænge forskudt (som vist) eller om det ville være bedre at placere dem parallelt?

Hmmmm…? Hvad er pænest?

Andre blogindlæg

3 Kommentarer

 • Svar
  limmer
  26. januar 2011 at

  Helt klart parallelt, nu du spørger;-) Det var det første jeg tænkte da jeg så dem. Meen det jo øjet som ser…. 🙂
  De ser spændene ud og glæder mig til at se dem i Hjemmet.

 • Svar
  RIA
  26. januar 2011 at

  Jeg “hælder” også mest til, at de skal sidde parallelt… 😉

 • Svar
  anette
  26. januar 2011 at

  Jeg er også til parallet 🙂

 • Læg en kommentar