1 In Ham og så mig

En tur i basaren

Sidste dag i efterårsferien, besluttede vi os for at køre en tur i Basaren – det nærmeste vi kommer noget som helst eksotisk denne ferie, når nu vi ikke skulle med til Tyrkiet.

Vi fik købt lidt fremmedartede grønsager og andre forskellige indvandrespecialiteter.

Bagefter spiste vi frokost på en hyggelig restaurent inde i Odense midtby.

Jeg lagde iøvrigt vejen forbi den skoforretning der forhandler de der specielle MBT sko, som skulle være gode for os med dårlig ryg. Jeg har længe haft lyst til at prøve disse (godt nok hæslig grimme) sko, men alligevel. Og sikke dog en ubehagelig oplevelse. Det føltes som at gå i træsko i tøsne!

Jeg var også forbi Tante Grøn – min gamle stambutik. Som i øvrigt, var en skygge af sig selv. Ikke som i gamle dage, hvor garnerne hang i bundter fra lofter og vægge og jeg slæbte hjem i cykelkurven og Kaj sad fredag aften og vandt garn op for mig, mens vi så Elevatoren på TV2. Tante Grøn bar præg af, at det ikke er så moderne at strikke mere. Jeg købte tre nøgler strømpegarn og et katalog (garnet til striktrøjen med vikingesnoningerne har jeg allerede bestilt på nettet).

Inden vi vendte snuden hjem til Middelfart, var vi forbi Hunters Univers. Her cirkulerede de jægerklædte ekspedienter omkring min mand – men næ nej, i dag var det konen der var kunden. Jeg ville have mig et kompas og fandt et brugbart til rimelige penge. Det skal blive spændende, om jeg får glæde af det til den forestående vintercup sæson.

Hver gang Kaj tog en ting ned fra hylden, spurgte jeg ham: “Er det sådan én, du ønsker dig i fødselsdagsgave?” og hver gang vred han lidt sig og sagde: “… næe … neej..” og “… det er rarest at købe det selv..”.

 Ak. Han GØR det ikke let for os, gør han. Hvis ikke han snart finder på nogle fødseldagsønsker ender det med, han slet ingen gaver får!

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Ria
  17. oktober 2009 at

  Jeg har selv et par (ret så grimme) MBT-sko, og man skal lige vænne sig til dem. Men efter ½ time (den første gang), så føles det helt naturligt. Og både jeg, min mand og mine forældre kan varmt anbefale dem! 🙂

  Ville dog ønske, de kunne lave dem lidt pænere… men jeg synes trods alt, de er blevet bedre med årene.

 • Leave a Reply

  Read more:
  Lyset bryder frem

  Nøøøj, det var mørkt da jeg kom ud i mit løbetøj kl. 5 i morges. Tænk at det allerede er så mørt om morgenen. Jeg skulle ud på en 7-kilometers...

  Close