0 In Kraveben

En tur i sparekassen

Kl. lidt i 10 stod jeg i køen foran Sparekassens lukkede dør, sammen med en overraskende stor flok mennesker – flest pensionister. I vores sparekasse er der stadig personlig betjening.

Kl. 10 Sharp låste Sparekassedirektøren i egen høje person døren op. Folk strømmede ind og fik en kvik bemærkning med på vejen.

Jeg trak et nummer (12 i køen før mig) og stillede mig til at vente. I min taske havde jeg medbragt checken fra Codan. 100.000 kr! Så meget fik jeg ud af, at anke min afvisning. Det betaler sig at protesterer og dem der ikke brokker sig, får ingenting – det må være læren efter 2 ulykker, 2 forsikringssager, 2 afvisninger og 2 anker.

Mine to brækkede kraveben har tilsammen en skadesværdi af en kvart million kroner. (HUSK at få styr på jeres forsikringer, hvis I ikke allerede har det. Man håber aldrig at få brug for dem – men det er trods alt et plaster på såret, hvis skaden skulle ske.)

Det er GODT NOK ikke hverdag, jeg er i sparekassen, for at sætte så store beløb ind.

Pludselig kom en af bankassistenterne hen til mig.

“Er du Helle?”, spurgte hun – og det var jeg jo.

Så skal du komme med mig”, sagde hun.

Hvorfor??”, spurgte jeg og greb instinktivt om tasken med checken – NAAAAAJ!!! I må ikke tage dem fra mig! Jeg vil sgu selv bestemme, hvilket stort HUL, de skal kyles i …

Det viste sig, at assistenten bare skulle have møde, med en der hed Helle, hun ikke havde set før og det var helt tilfældig, at jeg også hed det. Pyhhhhhh …

Endelig blev det min tur.

Kassedamen fortrak ikke en mine, mens hun satte min check ind på kontoen. Måske er hun vant til, at modtage store beløb – eller måske ser hun slet ikke efter den slags.

Hun snakkede bare om vejret – og det er da også helt fantastisk dejligt i dag.

Hvis jeg rupper neglene, og får dagens opgaver fra hånden, kan der måske blive tid til at slikke lidt sol i en stille krog på terrassen – med jakke og lune tæpper forstås.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar