0 In Motionscykelløb

En tur op ad Munkebjerg

I formiddags fik jeg en lille smag på én af de ting, jeg er gået glip af denne sommer: En cykeltur op ad Munkebjergbakken.

(Og se – det er jo min cykelveninde Susan, der er kommet med på beskrivelsen af Munkebjergbakken, på linket her).

Det foregik foran en storskærm ude i spinningslokalet og der var 7 minutter og 52 sekunders videofilm. Hvor HAR jeg dog mange gange, bevæget mig hen ad Ibæk Strandvej, mod Munkebjerg. Jeg får altid sådan et sug i maven, når jeg cykler igennem porten op til bakken. Og så tænker jeg altid, at “NU bliver du siddende Helle, og så gearer du heeeelt ned og tager den med ro” ( Ellers kommer jeg ikke op).

Der er sådan en mærkelig ro på Munkebjergbakken. Det er nok på grund af skoven. Så kommer der ét sving og ét til. Det er først når man kan se op til den røde skrældespand, at det bliver rigtigt hårdt.

Arrrhhhhggg – (jeg prøvede at genkalde mig kvalmen, mens jeg sad der og trådte på min spinningscykel) – de sidste tråd opad. Det er her, man skulle teste sin maxpuls. Lur mig, jeg rammer den hver gang.

20 tråd. Så er man oppe. Frank rakte demonstrativt og for at være sjov armen ud mod højre (ind mod Casinoet på toppen), deroppe fra den røde førercykel. Vi var oppe. SÅ let, har jeg aldrig besteget den bakke før. Jeg kan mærke, jeg har forbedret min form på spinningcyklen, de sidste uger.

Bagefter tog vi 10 minutters intensive mavebøjninger. Og så ellers hjem og holde lørdag.

Der lå en invitation i min indbakke, da jeg kom hjem. Det var Susan (herover), der inviterede mig med på en tøse MTB tur…. men jeg havde ikke ben til mere i dag. Det må blive en anden dag.

I morgen er der sæsonafslutning i Baghjulet, men jeg skal ikke med. Lige som der ikke er nogen, jeg kan cykle sammen med, hvis jeg møder på racercykel midt i marts, så ville der ikke være nogen jeg kunne cykle MTB sammen med, midt i september, sådan en søndag formiddag. Og det er uinspirerende at cykle alene. Så i stedet har jeg booket en spinningstime mere. Det vil jeg få meget mere ud af.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar