2 In Søvn

En urolig nat

Gaaaaab – det har været en urolig nat.

Nikoline og hendes 2 veninder har holdt fælles 18-års fødselsdagsfest. Pigerne har selv ordnet alt det praktiske, så det eneste uro vi har haft i den anledning, er lidt taxakørsel efter lillesøsteren, som jo også var med til festen.

Men hvor vores piger har haft deres fest og deres over 100 gæster på dertil indrettede lokaliteter, så valgte nabo-sønnen at fejre sin 20-års fødselsdag i et telt ude i haven.

Gaaaaab – vores hus gennemrystedes at techno-rytmer til kl. 03.30 …det gav en lidt afbrudt nattesøvn, må jeg sige.

Han havde ellers pænt lagt advarende sedler i naboernes postkasser.

Gaaaaab – har det lige nu, som om det var mig der havde været til fest.

Personligt ville jeg aldrig holde en fest i min have, med høj musik hele natten!

Gjorde naboens fest mig en lille smule irritabel??? Måske? … for hør her, hvad jeg drømte:

Jeg drømte, at jeg blev overfaldet af en skummel mand, som ville mig et eller andet ondt. Jeg blev RASENDE og gav mig til at KÆMPE med ham. Med en aggression jeg slet ikke kender til i vågen tilstand, BED jeg min overfaldsmand i kinden, hårdt, hårdt og af alle kræfter. Og trykkede hans øjne ind med de bare næver – han stak af igen, som en pivende hund – og jeg vågnede … med hamrende hjerte, uro i kroppen … og med Techno-rytmerne dunkende i hele mit soveværelse.  🙂

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Catarina
  12. august 2007 at

  Tja – måske en kende irriteret 😀

 • Reply
  Fru Green
  12. august 2007 at

  Har I ikke en meget støjende plæneklipper eller kompostkværn eller noget andet i den stil i kan begynde at bruge her til morgen?

 • Læg en kommentar