0 In Lyd og musik

En uvant lyd

Kl. 06.00 vågnede jeg ved en uvant lyd.

Mit vækkeur ringede!!

Ikke siden min sidste arbejdsdag den 8. maj, er jeg vågnet på den måde …

I dag kl. 08.00 havde jeg (qva min kasket som bestyrelsesmedlem i cykelklubben) en invitation til morgenkaffe på det gamle rådhus i Fredericia. Og den kunne jeg jo roligt tage imod, nu da jeg ikke går på arbejde.

Sammen med pressen, borgmesteren, viceborgmesteren, sponsorerne og et par af de øvrige bestyrelsesmedlemmer, fik vi sendt vores Nordkap-Lillebælt gruppe af sted med maner.

Nu drager de af på en 4 dage lang busrejse til Nordkap, hvor de på lørdag ankommer og starter cykelturen tilbage til Lillebælt. Den 20. juli modtager vi dem retur – denne gang i Middelfart. (Afgangshøjtidelighed i Fredericia, hjemkomsthøjtidelighed i Middelfart – sådan kan en cykeltur tilbage til ”Lillebælt” blive et fint samarbejde over broerne).

Jeg tager sgu hatten af for de cyklister. 20 dage med dagsetaper à 150 km. Risiko for halvkøligt vejr (der er 6 grader ”varmt” på Nordkap på lørdag!). Rimeligt kuperede fjelde ned gennem Norge mod Larvik – og så halvprimitiv overnatning i noget, der mest minder om en ”toiletvogn”.

Alle deltagerne er mellem 50-70 år!!

Hold op! Det kunne en grønskolling som mig, ikke engang holde til i min ryg.

:-/

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar