4 In Bilen

En varm velkomst

Jeg træder ud af Hyllehøjhallen efter min mandagsgymnastik. Trykker på bilnøglen og ser Citroënen blinke til mig fra parkeringspladsen, hvor hun venter sammen med de andre.

Glad og ivrig, som en hundehvalp.

Jeg klapper hende kærligt på kølerhjelmen.

"Hva' så, mors Citron? Skal vi ud at køre?"

Det skal vi.

Man bliver så glad, for sådan en varm velkomst.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Lizelotte
  2. oktober 2006 at

  De er så gode og trofaste, sådan nogen. Selvom min er så gammel, at den ikke ka’ blinke. Men den knurrer glad, når jeg drejer nøglen…

 • Reply
  LeneKC
  3. oktober 2006 at

  I starten, hvor ikke mange biler havde centrallås, så var det nu sjovt at stå et stykke derfra og så trykke, når folk gik forbi. De hoppede forskrækket til siden, for der var var også lyd på sammen med blinket 😉

 • Reply
  Moster Tulle
  3. oktober 2006 at

  Ja det er også en god ting at have når man ikke lige kan huske, hvor bilen er placeret….så kan man gå etage efter etage i p-huset og trykke på nøglen..
  Måtte min mand gøre for nogle år siden, hvor en piccolo havde parkeret bilen på et københavnsk hotels p-kælder, men glemt at oplyse om HVOR den så var parkeret…uha, han var ikke populær.

 • Reply
  helle
  3. oktober 2006 at

  Hi-hi. Jeg har også engang prøvet at lede efter min (gamle) bil på en mørk parkeringsplads. Det tog mig evigheder at finde den. Jeg troede SERIØST den var blevet stjålet.
  Det var før jeg havde en smart nøgle, der kunne på bilen til at blinke til mig 🙂

 • Læg en kommentar