0 In Vintercup

Endnu en vintercup

Det bliver til endnu en vintercup, for mit vedkommende – Dorte og jeg har tilmeldt os det, der bliver vores 5. vintercupsæson sammen og min 16. sæson!

Jeg var egentlig i tvivl. Skulle man prøve noget nyt? Der er så mange gentagelser …. Men det er nu alligevel så hyggeligt at komme af sted. Så jo – da vi lå ved poolen den sidste dag på Korsika, blev vi enige om at snuppe en sæson mere. Og 16-års jubilæum er da også et meget godt tal.

Billedet herover har jeg iøvrigt selv taget. Jeg har brugt det i utallige vintercup-sammenhænge. Det stammer fra februar-afdelingen i 2010 hvor Pia cyklede fastelavnspåklædt.

Vinteren 2009/10 var isvinter og den februardag cyklede vi os til en 6. plads ud af 10 mulige. Vi fandt kun 4 poster, den stinkende glatte søndag. Heraf svarede vi forkert på 2 spørgsmål.

F.eks. troede vi, at Göteborg var den østligste by af Olso, Göteborg og København. Det var den ikke, det er København. Der røg 3 point.

Vi vidste heller ikke, at jern smelter ved 1539 gr.C – vi klippede 2253 gr.C og dermed røg der 3 point mere.

Kryds fingre for vi får en mild vinter igen i år og at vi får nogle dejlige cykelture.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Træningssamling med Dini Tours

Så fik vi kørt den første træningssamling med Dini Tours cyklisterne. Super hyggelig dag og 120 kilometer ind på kontoen. Jeg kan således notere mig 260 km siden lørdag morgen...

Close