0 Udgivet i Bilen

Endnu mere prøvekørsel

Søndag prøvekøres der igen, igen …

Det er Das Auto, I ved. Leasingkontrakten udløber snart og der skal vælges en afløser.

Og jeg sidder bag rettet, for jeg har meget at skulle have sagt – det er mig der skal køre i den til hverdag, for Kaj har en anden.

Og ENDELIG sidst på eftermiddag havde vi prøvekørt nok og der var taget en beslutning. Nu skulle vi også skynde os tilbage til forhandleren, for de lukkede snart og forresten havde jeg en biograf-aftale kl. 17.

Du skal til højre her“, sagde Kaj. Og som sagt så gjort – jeg drejede til højre – og opdagede, at det IKKE var sidevejen ned til bilforhandleren, men derimod NEDKØRSLEN TIL MOTORVEJEN!’

Satan og helvede!

Når man kører på motorvejen der, så er det næste sted man kan komme af VEJLE og det er dælme irriterende, når autoforhandleren ligger i Fredericia og lukketid nærmer sig og man var færdig med at prøvekøre.

Pis! Det nummer har jeg faktisk lavet før ..

Nå. Vi måtte pænt undskylde, da vi kom tilbage og alle de andre kunder var gået hjem og medarbejderne havde god tid til os. Til gengæld lavede vi en leasingaftale … altså næsten. For den slags sover Kaj altid på en ekstra gang og han kunne IKKE lokkes med en flaske champagne til at skrive under med det samme (selvom sælgeren forsøgte).

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar