2 Udgivet i På skrump

Energiregnskabet uge 10

Hvis der ikke er andet positivt at sige, om min lange cykeltur i går, så var den da i det mindste sjov, at skrive ind i energiregnskabet. HOLD OP hvor den gjorde noget ved bundlinjesummen, som herefter kom til at se sådan her ud i uge 10:

Træning:
3×1000 meters svømning
1 times spinning
2 timers MTB
85 km på landevejsraceren

Godt 7 timers træning!

Jeg har i gennemsnit spist 2060 kalorier pr. dag. Træningen trækker 693 kalorier fra pr. dag – bundlinjesum: 1367 kalorier. Jo, jeg fik skabt mit energiunderskud på de godt 500 jeg skal, for at tabe ½ kg.

Jeg har bare ikke tabt noget!

Ikke ét eneste gram – heller ikke af de 800 gram,  jeg tog på i sidste uge (hvor regnskabet nogetlunde lignede dette).

Det burde sgu da ikke kunne lade sig gøre!? Er der nogen, der kan fortælle mig, hvem jeg skal klage til?

Andre blogindlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  Charlotte
  15. marts 2010 at

  Bare lige en tanke. Det kan være du skal måle dig i stedet for at veje. Mig bekendt vejer muskler mere end fedt, og med det aktivitetsniveau du udviser, kan det være, at du har smidt fedt og oparbejdet muskemasse i stedet for. På sigt må det være en fordel, idet forbrændingen er større i muskler end i fedt. Alternativt kan du løbende få målt din fedt-procent, hvis du tør 🙂

 • Svar
  helle
  15. marts 2010 at

  Joe … det var måske en idé. Men det ER altså ikke mavemuskler, jeg har omkring taljen. Det kan jeg se med det blotte øje 🙁

 • Læg en kommentar