2 In På skrump

Energiregnskabet uge 10

Hvis der ikke er andet positivt at sige, om min lange cykeltur i går, så var den da i det mindste sjov, at skrive ind i energiregnskabet. HOLD OP hvor den gjorde noget ved bundlinjesummen, som herefter kom til at se sådan her ud i uge 10:

Træning:
3×1000 meters svømning
1 times spinning
2 timers MTB
85 km på landevejsraceren

Godt 7 timers træning!

Jeg har i gennemsnit spist 2060 kalorier pr. dag. Træningen trækker 693 kalorier fra pr. dag – bundlinjesum: 1367 kalorier. Jo, jeg fik skabt mit energiunderskud på de godt 500 jeg skal, for at tabe ½ kg.

Jeg har bare ikke tabt noget!

Ikke ét eneste gram – heller ikke af de 800 gram,  jeg tog på i sidste uge (hvor regnskabet nogetlunde lignede dette).

Det burde sgu da ikke kunne lade sig gøre!? Er der nogen, der kan fortælle mig, hvem jeg skal klage til?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Charlotte
  15. marts 2010 at

  Bare lige en tanke. Det kan være du skal måle dig i stedet for at veje. Mig bekendt vejer muskler mere end fedt, og med det aktivitetsniveau du udviser, kan det være, at du har smidt fedt og oparbejdet muskemasse i stedet for. På sigt må det være en fordel, idet forbrændingen er større i muskler end i fedt. Alternativt kan du løbende få målt din fedt-procent, hvis du tør 🙂

 • Reply
  helle
  15. marts 2010 at

  Joe … det var måske en idé. Men det ER altså ikke mavemuskler, jeg har omkring taljen. Det kan jeg se med det blotte øje 🙁

 • Læg en kommentar