2 In På skrump

Energiregnskabet uge 11

Træning denne uge:

2×1000 meter svømning
6 timer på min mountainbike
2 timer på min racercykel

Det giver et gennemsnitligt energriforbrug pr. dag på 771 kalorier – jeg har spist i snit 2160 kalorier – bundlinjesum 1389, dvs. jeg BURDE have tabt mit halve kilo denne uge også …

Det har jeg ikke. Vægten er uændret, nu på 3. uge . Jeg kan mærke i skrivende stund, at det ikke er det store problem for mig.

Gårsdagens skovtur blev i øvrigt lidt kortere, end planlagt, da én i gruppen væltede og pådrog sig et sæt trykkede ribben! AUuuss! Vedkommende blev hjulpet ud af skoven, og kørt hjem i bil.

Jeg kan i den anledning varmt anbefale, at skifte kliksko og -pedaler ud med almindelige. Vi er mange der alligevel hverken har motorik, teknik eller reaktionsevne til at komme ud af de skide klikpedaler, når uheldet er ude.

En grim erkendelse, jeg fik under turlederseminaret i lørdags:

Man øger ikke sin iltoptagelsesevne, ved at trække vejret dybt! Æv.

En grim erkendelse, jeg fik i svømmehallen i morges:

Jeg bryder mig ikke om, når “hvalrossen” ved siden af mig, lugter af barbersprit når han svømmer forbi. For hvis han ikke har fået vasket gårsdagens barbersprit af, inden han hopper i bad med mig, er der så andet, han heller ikke har fået vasket af!? 🙁

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Helle MA
  22. marts 2010 at

  Jeg har tænkt det samme. Også alle de kvinder, der dufter/lugter af parfume. (Det er ligesom om, det lugter kraftigere dér, måske pga. kloren). Skulle de virkelig ha’ taget det på så tidligt om morgenen, inden de tager op i svømmehallen. Mange af dem kommer ud til bassinet med TØRT hår. Og det bliver jo alligevel vådt, når de svømmer mellem andre.
  Jeg mener, at der burde sættes et stort skilt op på døren ud til bassinet: “Ingen adgang med tørt hår!”
  Nå, jeg er jo heldigvis ovre det problem.
  Var i Lillebælt i fredags, det var dejlig friskt, og skønt at komme op i det dejlige forårsvejr. Men jeg indrømmer, det giver ikke megen motion. 🙂

 • Reply
  helle
  22. marts 2010 at

  I LILLEBÆLT?!?!?!? Du er noget af en Viking, Helle MA =:-O

 • Læg en kommentar