1 In På skrump

Energiregnskabet uge 12

Altså: Der var ca. 3000 gram i hver af de store store islagkager på tag-selv-bordet lørdag aften. Dem delte vi i hver 10 stykker – dvs. 300 gram pr. stykke. Der er ca. 200 kalorier i 100 gram fløde is – dsv. Der må altså have været ca. 600 kalorier alene i det stykke islagkage jeg fik ….

*suk*

Weekendens energiregnskab er svær matematik og store tal. Jeg forsøger mig alligevel med et groft overslag.

Spist i snit pr. dag: Ca. 2269 kalorier.

Træning:

1×1000 meter svømning
Godt 4 timer på min mountainbike
Små 4 timer på racercyklen

Dvs. gennemsnitligt energiforbrug ved træning: 750 kalorier pr. dag.

Bundlinjesum: 1519 kalorier. Vægten siger (“Stig af!!”. +300 gram i forhold til sidste uge!).

Æv…. hurtigt videre til noget sjovere:

Kaj har bestilt mit livs første pulsur!! Hvis jeg er heldig får jeg det inden Påske og det kan både måle puls og kalorierforbrug og alt muligt andet smart og Kaj siger, at hvis jeg træner efter min puls, så kan jeg blive bedre til at cykle?!.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Henrik.
    29. marts 2010 at

    Håber du har købt en Garmin 705..Så sker det heller ikke du ender i Esbjerg… 🙂 Selv om der nu er en go by…Men altid modvind her over..

  • Læg en kommentar