0 In Ferie

Eneste tunge overvejelse

Alting er anderledes i sommerferien – også vores cykelture. Der møder ikke så mange op som vanligt og vi kører uden turleder. I går kom jeg med på en sammenlagt B-C-D-E tur …

Og jeg var ikke spor flov over at være svageste led i DET selskab (altså efter, at E rytteren var blevet smidt af ved ishuset), for det var B drengende der kom hen til MIG, for at komme med på tur og ikke mig, der kom hen til DEM. Og det ved jeg da godt de gjorde, fordi de ikke selv havde lyst til at cykle med A’erne og dermed selv ende som det svageste led. 😉

Nå – men de ventede pænt på toppen af bakkerne og der var masse af gode fritløbs-strækninger (de er så rolige bagefter) og ud af lige landevej, var det bare en fornøjelse at cykle efter nogen, der trådte hele tiden.

Efter sådan en tirsdag aften, er det skønt at vågne til en onsdag morgen med sommerferie. Formiddagens eneste tunge overvejelse er:

Skal det være liggestol eller hængesofa? Skal det være strikketøj (udfordrende påfugle-mønster) eller bog (John Boyne’s “The Absolutist” – in English, of course).?

hvadskaljegvaelge

You Might Also Like

No Comments

Skriv et svar

Read more:
Ud i morgentrafikken

Jeg tog en ny vej på arbejde i dag. Det arbejde, som jeg stadig (efter 10 mdr.) tænker på som "mit nye arbejde". Før cyklede jeg 11 km om morgenen....

Close