0 In Udstyr

Enterknappen er i udu

Lørdag var jeg ude på en gorun. En Gorun, det noget jeg selv har opfundet. Konceptet er: Man klæder sig på til en løbetur. Løbesko, praktisk tøj osv. Så løber man ud. Man løber. Man har lyst til en længere tur. Måske være ude en hel time. Når man så ikke kan løbe mere, så er det helt OK at gå – gåskridtene har lige så meget kvalitet på en gorun, som løbeskridtene. Derfor er en gorun også mindst dobbelt så lang som den løbetur, man ville kunne klare. Man løber, går, løber igen, går igen og sådan bliver man ved. Når man kommer hjem fra en gorun, har man ofte fået sneget flere løbeskridt ind, end man troede man kunne klare. Og hvis du synes, der er alt for få afsnit i den her tekst, så skyldes det, at min ENTERKNAP er holdt op med at du – JEG KAN IKKE SKFITE LINJE. HJÆLP HVAD SKAL JEG GØRE ?????


You Might Also Like

No Comments

Skriv et svar

Read more:
Gensyn på landevejen

I dag var dagen, hvor jeg for første gang tog turen til jobbet på cykel. Der er 11 km og jeg kender turen til bevidstløshed, for jeg har arbejdet i...

Close