0 In Udstyr

Enterknappen er i udu

Lørdag var jeg ude på en gorun. En Gorun, det noget jeg selv har opfundet. Konceptet er: Man klæder sig på til en løbetur. Løbesko, praktisk tøj osv. Så løber man ud. Man løber. Man har lyst til en længere tur. Måske være ude en hel time. Når man så ikke kan løbe mere, så er det helt OK at gå – gåskridtene har lige så meget kvalitet på en gorun, som løbeskridtene. Derfor er en gorun også mindst dobbelt så lang som den løbetur, man ville kunne klare. Man løber, går, løber igen, går igen og sådan bliver man ved. Når man kommer hjem fra en gorun, har man ofte fået sneget flere løbeskridt ind, end man troede man kunne klare. Og hvis du synes, der er alt for få afsnit i den her tekst, så skyldes det, at min ENTERKNAP er holdt op med at du – JEG KAN IKKE SKFITE LINJE. HJÆLP HVAD SKAL JEG GØRE ?????


You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Man genkender en Noa Noa pige, når man ser en …

Jamen, jeg blev sgu ærlig talt lidt forbavset, da en yngre herre lørdag aften, lænede sig ind over bordet og spurgte: "Sig mig, er det ikke en Noa Noa kjole...

Close