0 Udgivet i Gymnastik

“Er du faldet?”

Selv om jeg ikke var klar til at gå indendørs, var det edderma’me sjovt, at være til gymnastik i går. For det første blev jeg mødt af et “Hej Helle!” og knus og kram af nogle af dem, jeg var til Landsstævne med i sommer. “Fedt, at du kommer”.

Hvem bliver ikke glad for sådan en modtagelse?

Og så var gymnastikken dejlig og musikken spændende. For vi er allerede (så småt) gået i gang med at lære opvisningsprogrammets vel nok første halvandet minut.

Og DET var sjovt.

F.eks skulle vi rulle rundt nede på gulvet, på alle mulige mærkelige måder. Til højre, til venstre. Op, ned, rundt, tilbage igen – og så lige lidt Tango trin. Chefinstruktøren har nogle at bevægelserne fra Verdensholdet. Åhr ja, mand!

På et tidspunkt var der alarm fra min sidekvindes Garmin ur.

“Er du faldet?“, spurte uret.
Tryk her, hvis du er OK, eller jeg sender en ambulance” !!

Kæft hvor vi grinede!

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar