3 In Bilen

Et-armet chauffør

I dag gjorde jeg et forsøg på at køre bil med én hånd.

Jeg skulle bare lige ned og tømme postkassen i Emilies lejlighed og med venstre arm spændt godt op (har piiiissseondt i min skulder og lægen siger, det er et forstrukket ledbånd, jeg kan mærke der) spadserede jeg den korte tur.

Fanme, om jeg ikke fik taget den forkerte nøgle med!

Hjem igen – og så var det, at jeg ikke gad GÅ der ned igen, så jeg bugserede mig selv ind i Citroênen. Så sad jeg der og kunne ikke lukke døren efter mig … Pis!

Fik sparket døren i (ved at trække den i med vestre fod og huskede at få foden ind, INDEN døren smækkede). Fik bilen bugseret ud af indkørslen og ud af vænget – alt sammen med én hånd.

Det hylede og larmede, for jeg kunne ikke tage sele på! For satan da …

Vejen op til Emilies gamle lejlighed er godt hullet. Av for pokker!!! Mit forstrakte ledbånd gjorde ondt og ruskede i mit brækkede kraveben.

Så kom projektet med at komme UD af bilen igen – i fører siden … ikke nemt, når man ikke kan bruge venstre arm og det gør forbandet ONDT at vride højre arm over til den side.

Guuud!! Tænk hvis jeg ikke kunne komme ud?! At sidde fanget i sin bil, på en hullet grusvej, mens hele ens familie er Post Danmark Rundt og ikke kan hjælpe – hvilket mareridt!. Nå – Heldigvis havde jeg telefon med og jeg kunne jo ringe efter nogen, der kunne komme og redde mig ud, hvis alt gik galt.

Ud kom jeg …. GODT, der ikke var nogen, der så hvordan.

Postkassen blev tømt. Et vigtigt (postitivt) brev fra Peter Sabroes seminarium til Emilie …

Næste projekt – jeg skulle hjem igen …

Av, av, aaavvvvv!! For satan! Hyyyylende sele alarm og heldigvis ingen trafik den korte tur hjem.

Pyyyhhhh – der går sgu lige et par uger, inden jeg forsøger mig som chauffør igen. 🙁

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Merete
  4. august 2011 at

  Det ville ikke alene være et mareridt at være fanget i sin bil… det ville dælme også være pinligt. Jeg er ikke tilhænger af at man på den måde tager chancer – det kunne nemt gå galt… både for dig selv, men så sandelig også for dine med-trafikanter. Øv Helle…

 • Reply
  Helle
  5. august 2011 at

  Det var bare en prøve …. jeg gør det ikke me’r …

 • Reply
  Merete
  5. august 2011 at

  Godt så..

 • Læg en kommentar