0 Udgivet i Litteratur & Læsestof

“Et Baghjul foran eliten”

Det bliver ikke til megen motion i den kommende uge, så da jeg alligevel blev vækket kl. 5 i morges (af en irriterende flue!!), sprang jeg ud på cyklen.

Kl. 6 cyklede jeg ud på det, jeg stadigvæk kalder “DM-ruten” (selvom det er mange år siden, der blev kørt DM på den rute). Den er 16,5 km lang og jeg kører den, hvis jeg vil cykle, men ikke for langt hjemmefra. Ruten har 2 gode bakker og nogle omgange på den, kan godt give et par timers cykling.

Den rute, har jeg forresten også engang cyklet med en gruppe, sammen med en journalist og en fotograf. Det blev til en artikel i Fyens Stiftsidende 28. juni 2001 med overskriften “Et Baghjul foran eliten”. Fotograften zoomede ind på de fedeste af os og valgte at citere ham, som tændte en smøg efter turen. Sådan kan vi skribenter jo altid tegne det billede og fortælle den historie der passer os. 🙂

Det er mig med den orange hjelm, og cyklende på min gamle brugte racer – den jeg lige har solgt til Emil.

Og jo! Billedet er simpelthen “planket” fra artiklen. Nu får jeg sgu nok et sagsanlæg på halsen. :-/

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar