2 Udgivet i Familie

Et besøg hos Millemusen i Esprit

Meget skal nås inden turen går til Paris. En vigtig ting for mig, var et besøg hos “Millemusen” i Århus. I går efter endt arbejdsdag drog jeg mod nord og satte GPS’en til at lede mig mod parkeringshuset i Bruuns Galleri.

Arrrggghh – det var mere, end den kunne klare.

Efter en del køren rundt-og-rundt inde i Århus midtby, mens GPS råbte “til højre-til højre-til venstre-kør mod sydvest” (?!) slukkede jeg skidtet og kørte UD af byen igen. Vendte bilen på Skanderborgvej og startede forfra.

Heeeelt forfra, Helle.

Ikke stresse.

Der er kun 35 grader i bilen, jeg sveder som en KO. Jeg skal tisse, men ellers skal jeg faktisk ikke NÅ noget. Esprit lukker først kl. 19.00.

Jeg kørte mod havnen og fandt omsider nogle steder, jeg kunne huske jeg havde set ført og pludselig kunne jeg køre i parkeringshuset, smide Citroênen i en bås og løbe op til Emilie, som havde 1 times tilbage af vagten i Esprit.

Hvilket usandsynligt sammentræf, at alle varer netop var sat ned med 50% lige i dag, hvor jeg kom på besøg. 🙂

Emilie måtte sande, at mor her ikke var en noget mere besværlig kunde i Esprit, end jeg var i Noa Noa. I Noa Noa kunne jeg li’ alt, hvad hun fandt frem til mig. Nu var jeg kræsen.

De jeans var for korte. For lavtaljede. For meget. Forkerte.

Orrrk, Emilie forsikrede mig, at hun havde haft værre kunder end mig.

Hmmmm… efter en tid blev Millemusen og mor her enige om, at et vægttab på 6 kg. ikke får træerne til at vokse ind i himlen. Jeg ER ikke skabt til jeans.

Jeg købte 2 nederdele, 2 par stumpebukser (lyserøde), 2 T-shirts, et par praktiske arbejdscowboybukser (dem der sad mindst grimt) samt et par shorts og 2 bluser til Kaj.

SÅ hjem i Emilies lejlighed og lave aftensmad. Der er bagende varm aftensol på altanen i hendes lejlighed. Hvor var det hyggeligt, at få snakket med Emilie – som holder sommerferie – og derfor arbejder-og-arbejder-og-arbejder for at spare op til udlandsopholdet næste år.

Kl. 21 drog jeg hjemad.

Træt ….

Så træt, at jeg missede en afkørsel på motorvejen og lige måtte en tur omkring KOLDING før jeg kunne vende snuden helt hjem mod Middelfart!

I dag er sidste dag før min sommerferie starter.

Andre blogindlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  Merete
  11. juli 2013 at

  Hehe, tror vi er mange der har prøvet at være et smut i Kolding inden Middelfart kunne indtages *G*
  Rigtig god ferie… lyder som om du trænger 🙂

 • Svar
  Trine
  11. juli 2013 at

  Mmmmm jeg elsker Esprit….

  Og ja jeg hører også på listen over dem der har været et smut i Kolding før Middelfart kunne indtages…

  God ferie Helle…

 • Læg en kommentar