0 Udgivet i Fotografering

Et helbredende grin (av)

Årets søster-julefotografering kom til at foregå ude i naturen – den friske, Coronafri luft, som vi har masser af herude i vandkants-Danmark, hvor befolkningstætheden ikke er så høj.

Som sædvanligt skulle der i hundredevis af billeder til, at få det helt perfekte portræt i hus. Og som sædvanligt var der endnu flere sjove fraklip.

Nogle af dem var så sjove, at mor her fik forbud mod at se dem. For er I KLAR OVER, hvor ondt det gør at grine med 4 brækkede ribben???

Det er ellers forløsende med et godt og helbredende grin.

Men billederne kom i hus og som bekendt blev det til gode gaver.

Og så fik vi jo også lige foreviget maven – jeg gætter på, at næste gang jeg ser Nikoline, er maven væk og den lille Tulle er kommet ud til os.

Efter julefotograferingen kunne vi se, at vi havde gået 7 km!

Det er mit mål at gå en god lang tur hver dag fra nu af. Så håber jeg ribbenene heler, så jeg kan genoptage træning i vand (svømning/aqua-fitness) om en 4-5 uger …

Pt. arter det sig sådan, at det gør mest ondt, når jeg ligger om natten, mens jeg (godt smertedækket) kan gå. Ja, stående her ved mit hævesænke-bord på hjemmekontor, kan jeg i flere minutter næsten helt glemme skaden. (Kryds fingre for, det betyder jeg er arbejdsklar efter nytår).

Det går den rigtig vej – langsomt – men det går.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar