0 In Hverdagen

Et hjerte for de skæve eksistenser

I går, mens jeg var på arbejde, stod Kaj og Emilie for fældning af årets juletræ. Og Emilie måtte vælge lige netop det juletræ hun ville, havde Kaj sagt. Men da det kom til stykket, blev han nu alligevel usikker – ville mor blive glad for det her træ?

JEG har udlevet lysten til juletræer, der går helt op til loftet (3 meter, som bekendt). Emilie og Kajs valg af juletræ endte i et kompromis.

Og Emilie har som bekendt et hjerte for de skæve eksistenser.

Jeg er helt tilfreds, med deres valg.

Jeg faldt i søvn på sofaen lillejuleaften, men vågnede frisk og udhvilet i morges kl. 6.00. Jeg stod op og kogte risengrød til à la manden. I mens strikkede jeg og så en hyggelig børnefilm i fjernsynet. Det var optaget i Elsegaarde, hvor jeg har holdt ferie flere gange. Skønne billeder, skønne ferieminder.

Resten af familien sover længe. Det lysner uden for og jeg har udsigt til det smukkeste snelandskab ud over Staurby Skov.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar