4 In Udstyr

Et problem …

Den 24. og 25. december er slut og dermed juletraditionerne her i familie. Vi har spist det man skal spise, gjort det man skal gøre, set dem, man skal se. Nu er julen slut. Nu er der bare ferie tilbage og det er jo heller ikke så ringe.

Her 2. juledag siger min ryg, at den trænger til at komme ud og cykle og dermed melder sig et problem, jeg har haft fortrængt i nogle dage.

Jo! Et problem (ikke noget med nogen omformulering til det ellers mere moderne ”en udfordring” her). Nej, jeg har sgu et problem.

Jeg kan ikke finde min Garmin!

Altså – det var nogle dage før jul. Jeg cyklede en tur, men kun 5 km inde i turen, løb min garmin tør for strøm, så jeg slukkede den.

Da jeg kom hjem efter turen, cyklede jeg i garage. Dvs. først gik jeg i gang med at låse mig ind i det allerhelligste – Fort Knox – der hvor cyklen skulle parkeres.

Jeg tog vandflaske og Garmin af cyklen. Sådan gør jeg altid. (Ja, for jeg ville da have opdaget der, hvis den ikke var der?)

Efter afrigning og aflåsning af Fort Knox, låste jeg mig ind i mit hus (ikke nær så besværligt, som at komme ind i Fort Knox).

Lagde jeg Garmin og vandflaske på skraldespanden imens …? Eller havde jeg den i baglommen, da jeg trådte ind i huset? Hvorfor lå den ikke på bordet, der hvor jeg plejer at lægge den?

Fakta er: Jeg har ikke set den siden og det begynder at bekymre mig, at den ikke dukker op.

Pokkers! Hvor kan jeg have gjort af den?!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Merete
  26. december 2012 at

  Pyyha, hvor er det godt at cyklen kan køre, selv uden Garmin… eller? 😉

  (PS Hvorfor husker din blog ikke mine oplysninger mere – navn osv?)

 • Reply
  Helle Stougård
  27. december 2012 at

  Jeg har sagt aktiver til et eller andet nyt kommentar plugin, der fulgte med en opdatering. Møgirriterende – jeg må se om jeg kan få det pillet af igen.

 • Reply
  Gertrud
  28. december 2012 at

  Har du set efter om den sidder på cyklen stadig?

 • Reply
  Helle
  28. december 2012 at

  Ja, Gertrud. Det har jeg. Der sidder den desværre ikke ..

 • Skriv et svar

  Read more:
  Så rydder vi podiet – mig og mine cykelpiger

  Min klubs blå farver var flot repræsenteret til Rands Fjord Rundt i dag. Vi var 58 forhåndtilmeldte Baghjulere og sikkert flere eftertilmeldte. Jeg skulle med på 70 kilometers ruten. Min...

  Close