0 Udgivet i Motionscykling

Et rigtig godt Tour de Femme

Tour de Femme blev en overraskende fed oplevelse!

Det var virkelig et godt løb – bare lige lidt mere lækkert hele vejen igennem – jeg har anmeldt Tour de Femme andetsteds.

Pia, Nikoline og jeg ankom til Mindeparken i Århus ½ time før start.

Vi hentede startnumre og Nikoline stille sig i kø til toilettet. Det tog 20 minutter at komme frem i køen– SÅ havde vi travlt. Vi parkede på Niels W. Gadesvej, lige foran starten, så da Nikoline endelig var tilbage SPAAANG vi ind foran forreste startgruppe 1 min. før starten gik.

Da startsnoren blev hejst, blæste Nikoline af sted for fulde gardiner sammen med de forreste piger (og sikrede sig derved en plads i top 20).

Pia og jeg cyklede turen sammen – de to andre piger fra Baghjulet nåede jeg aldrig at finde.

Pia var træt og flad. De sidste 30 kilometer trillede vi stille og roligt ind til mål.

Her havde Nikoline ventet på os i en times tid.

tdfemme

Jeg var godt brugt bagefter. Jeg havde kørt mange grupper op, som jeg fulgte i et stykke tid. Stod på et tog, stod af og stod på et nyt tog.  Der var hele tiden grupper af piger og cykle sammen med. Det var fedt.

Jeg kan mærke, jeg har trådt godt til i går.

Jeg gik i seng kl. 20.30 i går aftes og jeg sov som en sten til kl. 6 i morges!

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar