0 In Hygge

Evaluerer på terrassen

Torsdag aften gik jeg dejlig træt i seng, efter en god cykeltur i pragtfuldt sommervejr. På billedet herunder sætter vi i gang, efter at have pustet ud på toppen af Asperup bakken.

torsdagstur2juli

Fredag morgen drikker jeg morgenkaffen på terrassen, mens jeg udfylder evalueringsskemaet fra Hærvejsturen. Et af spørgsmålet lyder, om jeg synes det var OK at der var 65 (!) private følgebiler på ruten. Jeg svarer, at det synes jeg IKKE og husker at fortælle i kommentaren, at John blev kørt ned af en følgebil.

I dag skal jeg nyde godt af min nye nedsatte arbejdstid (hver anden uge arbejder jeg KUN 35 timer og kan dermed “stemple ud” kl. 13  i dag).Jeg skal så meget skynde mig hjem og nyde en sommereftermiddag.

Kaj drager i øvrigt hjemmefra, for at rejse rundt med cirkus i 3 uger. Det er ikke sikkert jeg ser ham før Tour de France er overstået. Men SÅ kan vi også nyde FEM feriedage sammen, før han skal Post Danmark Rundt.

HyggeHelle … følte sig priviligeret … her: På Terassen 🙂

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar