4 Udgivet i Film & Fjernsyn

Extreme Makeover

Forleden havde jeg travlt med at strikke mine benvarmere færdige. Derfor satte jeg mig til rette i sofaen, og kom til at se en udsendelse, der hed noget i retning af Extreme Makeover.

En virkelig tudegrim dreng – (Lægen sagde til drengens mor: "You did do something right. He's a good boy") og en tudegrim pige skulle gøres smukke ved hjælp af alverdens operationer, implantater og tandreparationer. Vi fulgte processen og sjovt nok blev den grimme dreng og den grimme pige kærester under optagelserne.

Til sidst blev det afsløret hvor smukke de var blevet. Forvandlingen var fantastisk. De var blevet meget smukke (lidt stive i mimikken pga. alle implantaterne), men lykkelige.

Rigtig lykkelige.

Nikoline og jeg kom til at grine ved tanken om, at den her (tidligere) grimme dreng og (tidligere) grimme pige skulle gå hen og få et barn sammen …

… et lille tudegrimt barn, som ville være nødt til at gennemgå alverdens operationer, implantater og tandreparationer for at komme til at ligne sine smukke forældre?

Andre blogindlæg

4 Kommentarer

 • Svar
  Lizelotte
  17. oktober 2006 at

  *GGG* hvor er I onde!! Men sjovt, det er det… 😉

 • Svar
  Judith
  17. oktober 2006 at

  Syns jeg engang hørte noget om at grimme forældre får smukke børn og omvendt?! Håber ikke det er rigtig for så er der da en tvivl om ens eget udseende….
  Men en lidt sjov historie er det.

 • Svar
  helle
  18. oktober 2006 at

  Hi hi, Judith.
  I Emilies konfirmationssang skrev min mor om det, at Emilie var model:
  “Nu undrer det os hvor de pæne gener kommer fra, vi skuler til forældrene, men finder ikke svar”
  😀

 • Svar
  Carina
  19. oktober 2006 at

  hov hov var FADEREN ikke også model ;-O

 • Læg en kommentar