0 In Mallorca

Første alvorlige stigninger

Så kom til ugens første ”alvorlige” bjerg. Tænkt, at man gør det frivilligt.

 

Der er ikke andet at gøre, end at bøje nakken og komme i gang. Der venter ingen ispind, før man er helt oppe.

 

Jeg synes det er dræbende, at cykle opad. Jeg har det alt andet end godt på min cykel. Nogen ”bjergged” bliver jeg aldrig.

Der er faktisk slet ikke noget at grine af.

Altså ikke før det er overstået og der venter en god kaffepause, sammen med Dini Tours C hold, med hvem jeg tilbagelagde 92 godt kuperede kilometer i dag. Og efter 2 dage med hold A og B var det skønt af have en lille smule overskud (hvilket jeg havde, lige med undtagelse af på bakkerne – hoooolda op, hvor ser jeg sur på der – og så har jeg ellers Preben til at opmundre mig på min venstre side …).

Heldigvis artede vejret sig flot i dag.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar