1 In MTB

Første MTB tur

Forresten, så fik min første tur på mountainbike i 3½ måned, en træls start.

Jeg iklædte mig ellers mit stiveste cykeloutfit fra top til tå. Den fik hele armen med handsker og bandani og hvad har jeg ellers. Jeg pumpede Trek’en, smurte kæden og opdagerede før der, at bagbremsen var fuldstændig tørlagt for olie.

SÅ ringede jeg til Kaj og klagede min nød. Han var på arbejde og kunne lige som ikke rigtigt gøre noget ved det. I øvrigt havde han ikke den rigtige olie i værkstedet.

SÅ satte jeg mig på trappestenen og surmulede.

SÅ begyndte det at regne!!!

SÅ ankom Vibeke og cykel og jeg forelagde hende olmt situationen: Min cykel kunne ikke bremse!

Vibeke forsøgte først med et ….”Skal vi drikke te i stedet for?“, men kunne godt se, det forslag ikke blev vel modtaget. Jeg ville cykle!

Så snakkede vi om, at køre forbi cykelsmeden på vej i skoven. Han kunne nok fikse bremsen. Men JEG turde ikke cykle helt ned til cykelsmeden på en cykel uden bagbremse – og så på min allerførste tur …

Det turde Vibeke til gengæld, så jeg hoppede på hendes mountainbike og hun tog min og ned mod cykelsmeden gik det. Her havde Mikkel aldrig set en så tørlagt bagbremse før. Han ordnede min cykel og endelig gik turen ned i skoven.

Stille og roligt, på de bredeste stier. Bare lige en times tid. Fornemmelse var flad. VI var flade – det var fredag eftermiddag efter en lang uge og både Vibeke og jeg havde allerede startet dagen med morgenspinning – der var ikke den store energi tilbage.

Men turen var hyggelig og armen og skulderen holdt fint. Det var det, der skulle testes den dag og det gik godt.

Da jeg kom hjem lå der en e-mail fra en anden cykelveninde. Om jeg ville med ud at cykle 130 km 26/9? Jeg undersøgte, om mailen var sendt til mig ved en fejl? Jeg var ikke helt sikker, så jeg svarede tilbage, at jeg desværre ikke vil være i stand til at cykle 130 km om 20 dage …

Det er søndag og sensommer. Endnu er der et par timer til min spinningstime hos John. Senere venter et stort og spændende køkkenprojekt: Afmontering af låger, med henblik på forberedelse til maling hos City Lak. Eeendelig har vi taget os sammen til at få startet på det køkkenprojekt.

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  RIA
  5. september 2010 at

  Godt, du så småt er igang igen på cyklen. Og go’ fornøjelse med køkken-projektet 😉

 • Leave a Reply

  Read more:
  Onde drømme på en 11. september

  Jeg vågnede kl. 3 i morges og kunne ikke sove mere. Det sker tit og så er den bedste "medicin" at lægge sig til at læse. Så jeg fandt en...

  Close