1 In Svømning

Første svømmetræning

Den første svømmetræning efter kravebensbruddet fik en lidt anden form, end jeg forestillede mig.

Jeg hoppede glad og fro i vandet, som jeg plejede – men AK! For satan i helvede, hvor gjorde det ondt i min skulder!!

Smerterne sidder i muskulatur (eller sener?) helt tæt på halsen, op ad halsen, i overarmen og i nakken samt derude, hvor kravebenet fæstner på skulderleddet. Ja – selv under armen, fik jeg krampelignende smerter i dag.

Efter 5-6 smertefulde forsøg på, at svømme banerne i det store bassin, steg jeg op og gik i stedet over i det varme børnebassin. “John Livredder” gloede langt efter mig. “Hvad fanden har hun gang i?”, har han måske tænkt. Jeg – som plejer at pløje frem og tilbage i bassinet 🙁

I børnebassinet lagde jeg mig med en korkplade, som dem børnene bruger, når de skal lære at svømme. Med sådan en i udstrakte arme (av!) fik jeg bevæget mig lidt frem og tilbage. Det hjalp.

Jeg fandt ud af, at prøve med noget der mindede om ubehjælpelig rygsvømning. Det hjalp også.

Efter 30 minutter på den måde, steg jeg op. Bagefter havde jeg trods alt en fornemmelse af, at have fået et par gode stræk i skulder, ryg og nakke.

Da jeg kom hjem åd jeg en Ibumetin.

Ok – det er så udgangspunktet …. ? Så ved jeg det.

Det skal trods alt ikke vare mange dage, før jeg forsøger igen. Det her kan sgu da kun gå fremad!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Kirsten
    15. september 2011 at

    Øv det er surt at det skal være så hårdt at komme i gang igen. Men hvis du ved at det er ok at det gør ondt, altså at det simpelthen er fordi musklerne er ubrugte – så kan du forhåbentlig holde modet oppe og få dem trænet igen. Du er jo sej og stædig med din træning når du ikke lige brækker noget, så du må nok helt ind og finde din mentale styrke frem for at overkomme musklerne…..;-)

  • Læg en kommentar