0 In Svømning

Første svømmetur!

Efter sidste uges succesfulde svømning langs kysten i Alcudia, vovede jeg i går, at tage til morgensvømning for første gang i umindelige tider. Planen var, at svømme 200-400 meter – bare lige så stille. Fokus skulle være på så tæt på korrekt afvikling af svømmetag og bevægelser som muligt, snarere end tempo.

Hvor VAR det dejligt, at bevæge sig i vand igen! Da jeg steg op af bassinet, havde jeg svømmet 1000 meter!!

Underligt, i øvrigt,  at se hvordan det (under vand og under et svømmetag) ser ud som om, min højre arm er en hel håndsbredde kortere end den venstre. Det skuldes, at jeg ikke kan strække skulderen normalt op og frem. Jeg håber det normaliserer sig.

I omklædningsrummet mødte jeg Gitte, en kanon sød pige og gammel skolekammerat, som arbejder i svømmehal og fitnesscenter. Vi mødes tit i svømmehallen om morgenen. Hun er en rigtig fitness-pige og ser hammer lækker og fit ud. F.eks. har hun mavemuskler som vaskebræt – det er der sgu ikke mange kvinder midt i fyrrerne der har.

Vi snakkede lidt om, at det var længe siden jeg havde været der og  jeg fortalte hvorfor. “Hvad med dig selv?”, spurgte jeg så. “Jeg synes du halter?”

Så fortalte hun mig, at hun skulle opereres i næste uge og have en ny hofte. Det var sørme en ung alder, at skulle have hoften skiftet ud i, og så sådan en fitness-pige?! Men Gitte fortalte, at hun havde en hoftesygdom, og at hun altid havde vidst, hoften en dag ville stå af og nu var tiden kommet. Hun glædede sig til operationen i næste uge.

Puha – så står man der, med sin dårlige skulder og får lige skavankerne sat i perspektiv … 🙁

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Cykeldebut med forhindringer

I dag kom dagen, hvor vi skulle prøve at se, om vi kunne få gjort en cykelrytter ud af Nikoline. Kaj havde tilpasset min gamle Bianchi, så efter aftensmaden cyklede ...

Close