0 In Motionscykelløb

“Føtex sponsorerer …”

Jeg skal ud at se cykelløb i dag. Årets Melfar MTB står for døren. Mit arbejde i den forbindelse bestod i at modtage forhåndtilmeldingerne – det var nemt gjort og nu kan jeg tage i skoven og slappe af som tilskuer. Jeg var i skoven på min mountainbike i går – fy for pokker! Hvor var det mudret!

Nikoline har iøvrigt haft en stor finger med i spillet i forhold til sponsoratet fra Føtex. Eleven forhandlede en rigtig god aftale hjem til løbet – “La-da-diii-la-da-daaa – ja, du hørte rigtigt – et rigtig godt sponsoraaaat – fuldstændig rigtigt, et rigtig godt sponsoraaaaa-aaaaat” ….  

Tusind tak – og giv din chef et kram“, sagde løbsarrangørerne til hende. Det sidste tror jeg nu nok, Nikoline sprang over 😀

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar