0 Udgivet i Helbredet

Færdigvaccineret!

Suste hjem fra arbejde i dag og videre til Kolding, hvor Kaj satte mig af uden for vaccinationscentret, mens han ventede i bilen.

Pfizer til venstre, Moderna til højre. Køen var lang og den var fuld af unge mennesker. Jeg kom hurtigt til og blev vist ind i rum nr. 18.

Her kunne jeg bekræfte over for den søde sygeplejerske, at ja, det var 2. stik og nej, jeg var ikke utilpas efter det første.

Nålen i venstre overarm. 1, 2, 3. Overstået.

Så ind i venterummet og sidde i et kvarterstid. Sikke et apparat, der står til rådighed for os. Hvor er vi priviligerede.

Jeg listede af efter 10 minutter. Ud til Kaj, som ventede på mig. Og SÅ ud at spise på en café. En god og sund menu, spist udendørs i det dejlige sommervejr.

Nu skal jeg bare vænne mig af med at være så corona forskrækket. Indoktrineret , som vi jo er blevet, gennem det sidste års hjernevask (hold afstand! bliv hjemme! undgå andre mennesker!), sidder jeg og synes folk ved bordet ved siden af er klamme og smitsomme og spritter hænder af, bare jeg har rørt saltbøssen!! Og det ligner mig faktisk ikke at være så bacille-forskrækket.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar