0 Udgivet i Bilen

Faktisk selv henrykt

Jeg er UHYGGELIG uselskablig, når et grillparty trækker ud og konversation fortsætter til hen ad halv to om natten. Jeg forsøger ellers høftligt at lægge øre til alverdens emner. F.eks. var min bordherre så henrykt for at bo i det indre København, at han gerne fortalte læææænge, om alle de lyksaligheder, der var forbundet med at leve i dette “smørhul” af en hovedstad. Uanset om man havde lyst til at høre Jazz eller spise på indisk restaurant, så var alting lige uden for døren, fortalte han.

Det er dejligt når folk er glade for at bo, der hvor de har valgt at bo.

Jeg er faktisk også selv glad og jeg var især glad, da jeg kunne sætte mig bag rattet i nat og styre Citroënen retur over Storebæltbroen og hjem til Middelfart.

Godt nok ligger mit “sommerhus” i 2. række og jeg skal cykle 5 minutter før jeg har udsigt ( ikke til Store-, men) til Lillebælt. Til gengæld må jeg bo her hele året og jeg er faktisk henrykt over det smørhul jeg har valgt. Jeg var bare for træt til at underholde nogen med det i nat, og jeg tror egentlig også min bordherre var ret ligeglad.

Kl. 7 stod jeg op og kl. 9.30 drog jeg ud på min søndagstræningstur.

Turen gik til Jylland – og min fine nye Garmin har tracket turen her.

Desværre mistede vi en mand ovre i Kolding i dag og der gik alt for længe, før vi overhovedet opdagde at vi manglede én og da vi gjorde det, kunne vi ikke huske hvem vi manglede!

Efter en del tællen og voteren, kom vi frem til, at det var Jens der var væk.

Først cyklede vi lidt rundt og ledte efter ham, men der var faktisk flere i gruppen, der ikke have ben til at cykle det halve af Jylland rundt og lede efter Jens, så vi delte os op og et par stykke fortsatte søgningen, mens de fleste kørte hjem.

Ved den Gamle Lillebæltsbro mødte vi Jens. Han fortalte, at han var punkteret allerede 20 km efter start og da han lå bagerst, kunne han ikke råbe gruppen op og vi var kørt fra ham!!

Hoooolda op, hvor var vi mange, der havde røde ører i dag! Sådan noget, må bare ikke ske.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar