1 In Hverdagen

Farvel 2012

Champagneturen med Baghjulet denne formiddag havde rekord lavt deltagerantal – jeg tror blæsevejret holdt mange hjemme. Jeg var glad for, jeg kom af sted og havde en hyggelig cykeltur på min nye mountainbike.

Om få timer er 2012 en saga blot.

For mig blev 2012 året, hvor jeg tog springet og startede op som selvstændig. Dermed flyttede jeg mig selv fra segmentet ”udfaldstruet dagpengemodtager” til ”indehaver af eget freelancebureau”. Det gav mange flere spændende opgaver og mange flere nye bekendtskaber, end jeg på forhånd havde fantasi til at forestille mig. Det gav et levebrød.

Arbejde er vigtigt men helbred er endnu vigtigere. 2012 blev året, hvor jeg for 2. gang i mit liv, måtte lægge mig på operationsbordet, for at få sat søm og skruer i et kravebensbrud. Skaderne efter mine to styrt følger mig hver dag.

Til trods for operationen, nåede året at byde på gode cykeloplevelser – på Mallorca og i Danmark – og 2 løb: Hjerterdame Touren og Odense-København.

Arbejde, helbred, fritid … privatlivet – familielivet er det allervigtigste.

I 2012 var det 30 år siden, Kaj og jeg blev kærester. Kaj – min soulmate og livsledsager – i medgang og modgang.

Jeg havde ham hjemme hele året. Vi fandt vores nye rytme, alene to i huset.

Jeg var på en afslappende venindeferie på Kreta i maj og på en hård arbejdsferie med Tour de Paris i juli. I det hele taget så jeg masser af gode venner og veninder i 2012.

Jeg fulgte mine voksne døtre og deres kærester på sidelinjen – deres sorger og glæder. Jeg er glad for at få lov.

Om lidt er det 2013. Jeg vil ikke gisne om året der kommer – bare nyde hver en dag, slippe bekymringerne og få det absolut bedste ud af det, der byder sig.

Godt nytår alle sammen!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Merete
    1. januar 2013 at

    Godt nytår til dig også Helle 🙂
    Jeg ønsker alt det bedste i 2013… for os allesammen 🙂

  • Læg en kommentar