0 In Udstyr

Farvel til Giro’en

Min røde Giro cykelhjelm gik itu under min mørke eftermiddagscykeltur i dag. Remmen brast simpelthen. Plasten er nok mørnet og har ikke kunne modstå vægten af min tunge lygte, som var monteret på den.

Jeg fik den i 2003 og de sidste 10 år har hjelmen været degraderet til natcyklingshjem, med fastmonteret lampe.

Farvel min ven. Nu ryger du i containeren – du, der har været med mig på mange gode ture.

Den var f.eks. med til BCK Parløbet. En parvis enkeltstart, som jeg kørte sammen med Kaj i2004 (vi fik en 3. plads).

Eller det første 24-timers løb, også i 2004. Billedet herunder er taget kl. 5 om morgenen. Ikke noget at sige til, vi er lidt stive i blikket. (For satan!!! Hvor havde jeg ondt i røven der! Vi klikker ud, for at lade os registrere på en kontrolpost.).

Eller der var Nordjylland Rundt, som jeg kørte sammen med Pia. Det var en dejlig sommerdag. Damn – vi cyklede stærk dengang.

Nå. UD med Giroen. Den har gjort det godt. Tror faktisk jeg har en anden gammel cykelhjelm, jeg kan sætte lampen på.

You Might Also Like

No Comments

Skriv et svar

Read more:
Årets Sportsgalla

Jeg har fået 2 biletter til Herning Arena på lørdag! Kaj og jeg skal op og overvære transmissionen af Årets Sportsgalla. Hold-da-op, hvor jeg glæder mig!

Close