0 In Løb

Februar!

Jaaahhh – 1. februar. Det betyder at den lange, mørke januar er overstået for i år. Jeg fejrer det med en eftermiddagsløbetur efter endt arbejdsdag.

Januar måned har været OK aktiv for en mørk januarmåned at være. Jeg kan notere:

222 km MTB cykling
13 km løb
2500 meter svømning
7 spinningstimer og
8 timers gymnastiktræning

Jeg har (til min egen store overraskelse) genfundet glæden ved spinning her i vinter. Efter at have været dødtræt af, at spinne i årevis, nyder jeg det igen og har mødt trofast 2 gange om ugen, siden jeg kom hjem fra Toscana i efteråret. Det har også den fordel, at man begynder at lære de andre på holdet bedre at kende og det er hyggeligt. Jeg synes jeg har valgt de bedste instruktører, jeg følger undervisningen og smadrer mine ben så totalt, at jeg nogen gange næsten ikke kan falde i søvn når jeg kommer i seng om aftenen, sådan en uro har jeg i stængerne.

Til gengæld fik jeg lyst til at holde pause fra mit svømning, og det er helt OK. Det er lysten, der driver værket og det er ikke noget regime.

Det fredag. Jeg slapper i mit svedige løbetøj. Kaj står for aftensmaden i aften – det bliver noget med mørbrad og fløde og kartoffelmos og …. mums, det lyder bare godt.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar