1 In Mallorca

Fed cykeluge på Mallorca

Så er vi landet hjemme, efter en rigtig god uge på Mallorca, hvor jeg fik cyklet 550 kilometer i Baghjulets gruppe D.

Jeg var turleder i 5 ud af 7 ture og nu tør jeg godt sige, at jeg er ved at blive rigtig gode venner med min Garmin. Kaj havde lavet alle ruterne og vi kom ud på en masse dejlige små cykelveje. Det var SÅ fedt.

hh_turleder

Vejret var med os – 7 dage i bagende varmt solskin! Bare arme og korte rør – det er det man drømmer om, når man tager til Mallorca for at cykle om foråret.

Og vi havde den hyggeligste gruppe D!

hh_hyggeture

Og skildpadder, fik jeg set – jamen, jamen. Jeg har oplevet SÅ meget på mine cykelture.

hh_skildpadde

Tirsdag var det åbenbart sluppet ud, at Kaj og jeg havde sølvbryllup. Vi blev vækket af en STOR flok klubkammerater, som stod og sang “I Østen Stiger Solen Op” kl. 7, uden for vores hotelværelse. Den svenske teenagedatter på værelset overfor blev sur og hamrede på væggen, men Baghjulerne var ligeglade og sang alle vers.

hh_morgensang

Så nu har mine cykelvenner også set mig i bar røv og morgenhår. Så er der vist ikke flere facader at lade falde der … 😉

Og den dag synes min gruppe, det var sjovt, at de havde været på 110 kilometers cykeltur på Mallorca, med en sølvbrud som turleder.

hh_solvbrud

Det er bare SÅ dejligt, at ugen gik godt og at vi ikke havde nogen uheld i grupperne.

Om aftenen kunne vi sidde udendørs i hotellets restaurant – det var SÅ hyggeligt og gav en masse godt klubsammenhold.

hh_hyggeaften

Det var bare sådan en god fornemmelse, da Kaj pakkede min medbragte Cannondale ned i cykelkufferten igen fredag aften. Programmet var gennemført og alt havde klappet.

Lørdag lejede Kaj, Nikoline og jeg en bil og kørte en tur til Porto Cristo – ren afslapning. Især Nikoline var godt træt, hun har cyklet på Mallorca i 3 uger.

hh-pakker

Nu er vi hjemme og det er KOLDT at komme hjem.

Nu da Mallorca turen er godt overstået, kan vi begynde at glæde os til de næste 2 ugers sommerferie – turen til Filippinerne om et par uger, hvor vi skal besøge Emilie. Det er vildt – tænkt at vi snart skal af sted. Jeg kan næsten ikke begribe det.

 

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Malene Bindslev
  20. juni 2014 at

  Hvor ser det bare dejligt ud på Mallorca 🙂 Vi skal derned via http://www.fdm-travel.dk/spanien/mallorca/ her til sommer, men vil helt sikkert overveje en cykelferie til næste år – tak for de flotte billeder!
  kh
  Malene

 • Leave a Reply

  Read more:
  Defekt!!

  Det er første gang i Baghjulets historie, at vi har haft en ren pigegruppe på Hærvejsturen og drengene gjorde noget ud af, at vi skulle have lov at forblive sådan....

  Close