0 In Spinning

Fedtbrænder

Spinningstimen med John her torsdag eftermiddag, hedder ikke “spinning”, men fatburner. Det lyder lige som noget for mig.

Ud over fedtforbrænding, så er det også en times rigtig god musik med både Status og Suzy Q, Shu-bi-dua (Nam-nam!), Genesis og alle de andre go’e fra dengang “mor var dreng” og en single kostede 14,75 i Kvickly.

På vej hjem, havde jeg et møde, som jeg havde glædet mig til længe: Frisørbesøget hos June. Hold da op! Jeg tror mindst, jeg må have tabt ½ kg. denne uge, med alt det hår, jeg har fået klippet af i dag. 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Den der gemmer til natten …

De seneste uger har jeg pulset om de modne figner på mit figentræ. Jeg fik figentræet i juni i tillykke-med-at-du-overlevede-din-blodprop-mor gave af mine døtre. Nu er der modne frugter og...

Close