0 In Ferie

Ferie! Ferie! Ferie!

“Slap nu af, du har fri og syng en glad melodi …”

I dag: Sidste arbejdsdag før årets 3-ugers sommerferie. I den forgangne uge har jeg passet udekontoret mutters alene. Det har været liiiiidt, grænseoverskridende at sidde alene på kontoret (og gå på lageret alene!) og første gang, jeg har været SÅ meget alene siden hjerteoperationen. Kaj tilbød at ringe til mig en gang i timen, for at se om jeg var i live. Det gjorde han nu ikke …

Kunderne ringede næsten heller ikke. Jeg fik ryddet op i skuffer og skabe, der er arkiveret i bund, diverse hængepartier er samlet op, der er ryddet op i mailkorrespondancen. Alligevel var jeg flere gange i går ved at knalde pandeskallen i tastaturet af bare SØVNIGHED (TALK to me, before I fall alseep!).

Så da jeg kom hjem i går, var jeg dvask …

Men Kaj fik mig hevet ud på cyklen. Der var ophold i sommerregnen.

Vi fik en god tur, som vi forlængede 10 km (op til 50) af ren og skær nydelse. Kaj tester mig ind imellem. Ikke på bakkerne, men på de flade strækninger. Han sætter farten lidt op, mens han diskret kigger bagud og kontrollerer, at jeg stadigvæk er med.

Efter turen, var al dvaskhed pist væk.

Jeg tager hul på sidste arbejdsdag før ferien. I eftermiddag vil jeg drikke mig en alkoholfri ferieøl med mig selv.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Så er vi kvit, Skat

Og så kom skatteopgørelserne. Det er med bankende hjerte, man åbner og ser, om man skal betale efterskat eller have noget retur. Jeg synes det er håbløst svært, at hitte...

Close