0 In Ferie

Ferieudflugt til Kvægtorvet

Feriens dag 2 bød på en lille eftermiddagsudflugt sammen med en flok cykelbekendte.

I anledning af vores frivillige indsats for ‘Bevæg dig for livet – Riders’ var vi inviteret til rundvisning på TV2 med kig ind i Tour de France studiet på Kvægtorvet i Odense.

Og her har jeg forresten været før. Det var i 2011, hvorfra nedenviste foto stammer. Her ses både Nikoline (nr. 3 fra venstre og mam-Helle her nr. 2 fra højre). Jeg smiler bredt. Jeg anede heldigvis ikke, at jeg få dage efter ville brække mit 2. kraveben og sætte cykelkarrieren i bero.

Som I kan se havde vi dengang taget vores klubtrøjer på i dagens anledning. AP syntes vi skulle gøre det samme med vores Riders trøjer i dag. Så det gjorde vi – han og jeg.

Fiiint Tour de France studie, iøvrigt. Bygget op i plastik, så der var store forbud mod at læne sig op ad noget. Studieværterne fortalte lidt om, hvordan optagelserne foregår. Vi kunne stille spørgsmål.

Og så kunne vi få at se hvordan vi selv så ud med den virtuelle baggrund.

Det bedste var den sidste redaktion vi blev vist ind på. Her nåede vi nemlig lige at se afslutningen af dagens etape, på MANGE og STORE skærme. Produceren var iøvrigt ikke glad. Feltet havde kørt så langsomt, at han ikke nåede at bringe sin sidste reklameblok. Og det kostede TV2 mange penge.

Vi sluttede med en sandwich og en sodavand i Restaurant Kvægtruget.

You Might Also Like

No Comments

Skriv et svar

Read more:
Hvad skal vi have til middag?

Ny inspiration søges. Hvad med lidt cykelryttermad? Prolog? Det lugter da lidt af begyndelse ... forår og sæsonstart. Snupper en tomatsalat med avocado og pinjekerne og feta, her "lille-fredag aften".

Close