1 Udgivet i Film & Fjernsyn

Filmaften …

Åhhh … man mindes de gode gamle dage, hvor man cyklede til videoforretningen, hjembringende en Moviebox og 3 film på VHS bånd. Og SÅ var der dømt filmaften.

I aftes behøvede Kaj og jeg slet ikke lette bagdelen fra divaneseren, for der var gratis film til download på Zaptor boxen hele weekenden.

Vi “kværnede” 2 stk. Varg Veum krimier. Varg Veum – som jeg før har fortalt om – er én af karaktererne i den store Bergen Trilogi, hvem forfatteren valgte at gøre til hovedpersonen i sin senere kriminalromans serie.

Filmene var såmænd OK – men sjovest var det, at de foregik i og omkring Bergen, hvor Kaj boede sidste år, og hvor vi har så mange fælles oplevelser fra. Smukke, smukke filmoptagelser deroppefra!

Jeg smutter – jeg skal ud at have luftet cyklen og mig selv her i formiddag.

Andre blogindlæg

1 Comment

  • Svar
    MrsBaloui
    22. september 2009 at

    ÅH 🙂 Jeg elsker Varg Veum, desværre deler min mand ikke denne opfattelse… Jeg har lokket ham til at se et par stykker, så jeg har ikke set dem alle sammen endnu. Jeg er ikke så god til at se film alene, det synes jeg er kedeligt!

    Jeg bruger biblioteket rigtig meget til at låne DVD’er. Det er billigere (hvis man husker at aflevere til tiden), og så kan man have filmen 7 eller 14 dage 🙂

  • Læg en kommentar