0 In Mine cykler

Fint nyt styrbånd

Så er det blevet mandag og da jeg kom hjem fra en spinningstime her til aften, var der travlhed i Kajs cykelværksted.

Min Cannondale var ved at få nyt – kridhvidt – styrbånd.

Den cykel bliver så flot som ny!

Måske skulle jeg gøre som min gamle vintercupmakker Pia gjorde, i gamle dage? Hun cyklede altid rundt med tynde, engangsgummihandsker i baglommen, for tilfældets skyld, at hun skulle punktere. For så kunne hun tage gummihandskerne på, når hun skiftede slange og dermed undgå snavsede fingre på sit lyse styrbånd.

Og nu er der kun 1 uge til afgang mod Toscana.

You Might Also Like

No Comments

Skriv et svar

Read more:
Vild med Dans

Fredag aften, der er vild med dans og jeg småkeder mig. Jeg følger det med et halvt øje – men når Steen og Vicky går på gulvet i en Paso Doble,...

Close