0 In Mine cykler

Fint nyt styrbånd

Så er det blevet mandag og da jeg kom hjem fra en spinningstime her til aften, var der travlhed i Kajs cykelværksted.

Min Cannondale var ved at få nyt – kridhvidt – styrbånd.

Den cykel bliver så flot som ny!

Måske skulle jeg gøre som min gamle vintercupmakker Pia gjorde, i gamle dage? Hun cyklede altid rundt med tynde, engangsgummihandsker i baglommen, for tilfældets skyld, at hun skulle punktere. For så kunne hun tage gummihandskerne på, når hun skiftede slange og dermed undgå snavsede fingre på sit lyse styrbånd.

Og nu er der kun 1 uge til afgang mod Toscana.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
“Helle Bean” i et spil kegler

Jeg KAN ikke forstå, hvorfor aktiviteter i et fitness center skal foregå foran spejle! Det hæmmer mig i min udfoldelse, at jeg skal stå og glo på mig selv i...

Close