2 In MTB

Fire timer på MTB

Kl. var 9, da jeg cyklede hjemmefra i morges. Godt nok har jeg sprunget en eger i mit baghjul, men Kaj mente ikke det havde den store betydning, eftersom jeg jo cykler så langsomt (!).

Jeg trillede langs stranden og gennem skoven op til mødestedet ved broen. Så er man ligesom varmet op og i MTB-mode. 15 MTB ryttere ville med på den annoncerede tur i moderat tempo.

Kl. var 13, da jeg DØDTRÆT trillede mountainbiken i garage igen! Jeg havde cyklet den absolut længste tur, siden styrtet pinselørdag. Mit baghjul holdt, selv om jeg har været ude i alt tænkeligt underlag (sand, mudder, græs, mark, skovbund, asfalt, strand, ral, træflies …) og skulderen, den holdt sådan set også, selv om jeg havde det som om, jeg havde taget 250 armbøjninger bagefter.

Resten af dagen var jeg så træt så træt.

Så er det heldigt jeg har 92 siders Kommunikationsplanlægning, jeg skal have læst. Det foregår bedst liggende på sofaen og her kan jeg hvile min trætte krop, uden fornemmelse af, at “klatte tiden væk”.

Kaj lægger køkkengulv. Komfuret er midlertidigt afmonteret – den står på take-away i aften. 🙂

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  limmer
  3. oktober 2010 at

  Du er bare cool;-) Tror jeg ville falde i søvn, hvis jeg skulle læse 92 sider fagstof på sofaen.
  Fortsat god søndag 🙂

 • Reply
  Helle
  3. oktober 2010 at

  Jeg faldt ikke i søvn og jeg er lige blevet færdig 🙂 Nu venter jeg på, at Emilie og svigerdrengen kommer med take-away for den Asiatiske. Jeg er – GRROOOUUuuuuuUUUuuuuWWWW – sulten!

 • Leave a Reply

  Read more:
  Op og ned på dag og nat

  A-mennesket Helle er ved at vend op og ned på dag og nat!!Sover til kl. 08.00+ hver morgen.Sover middagssøvn på terrassenSover eftermiddagssøvn på stuegulvetBlunder på gulvet foran fjernsynet mens Kaj laver...

  Close